Aktiviteter

Noen av åre aktiviteter er dessverre avlyst på ubestemt tid grunnet Korona situasjonen! Se på vår kalender for hvilke aktiviteter vi kan tilby

Ila frivilligsentral arrangerer i samarbeid med Fotballklubben KVIK «Aktivitet og kveldsmat». Arrangementet er for barnefamilier i Ila og Midtbyen hver mandag kl 17.00-19.00.

Les mer

Alle er hjertelig velkommen å bli med Børge på en felles tur i Ila og omegn. Turen går ikke fortere enn at vi kan prate og ha det sosialt samtidig. Vi møtes på Ila frivilligsentral tirsdager kl. 20.00 og går en times tid.

Les mer

Hjelp til å handle? I dagens situasjon kan det være vanskelig å få kjøpt inn nødvendige varer og medisiner.

Les mer

Gratis Zumba med Maria, hver mandag fra kl. 11.30-12.30. Ingen påmelding men vi registrerer hvem som er tilstede. Ta gjerne på lette ledige klær og drikkeflaske da vi skal danse oss svett og glad:) Vi følger FHIs smittevernregler.

Les mer

Ønsker du deg en telefonvenn? Eller kanskje du har mulighet til å stille opp som telefonvenn for andre som trenger dette?

Les mer

Velkommen til sosial og hyggelig møteplass med prat over en kopp kaffe og nystekte vafler. Hver tirsdag kl. 12.30-14.30. Ta turen innom å slå av en prat med folk over en kopp kaffe og nystekte vafler. Vil du spille bordtennis/dart eller andre spill er det også mulighet for det :) Tirsdager kl. 12.30-14.30

Les mer

Her finner du lenker til grupper og lag innenfor frivillighet i Ila og Trolla, til diverse fritidsaktiviteter i nærområdet - og noen nyttige til andre steder i Trondheim også.

Les mer

Vi ønsker velkommen til menighetens hyggestund første torsdag i måneden fra kl 11:00-13:00 på Ilen menighetshus

Les mer

Ila Frivilligsentral disponerer et musikkrom i kjelleren hvor band/grupper kan øve. Det er dessverre ingen ledig kapasitet pr 01.12.20

Les mer

Lærer du norsk og ønsker å snakke norsk med andre? Er du norsk og vil samtale med folk fra hele verden? Da er du velkommen på språkkafé hver mandag fra kl. 09.00-11.00.

Les mer

Velkommen til Ila frivilligsentral

Velkommen til Ila Frivilligsentral Vil du bruke litt av din tid sammen med andre? Vil du treffe nye mennesker? Vil du være med å sette dine og andres idéer ut i livet? Frivilligsentralen er kort sagt en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet - noen trenger hjelp og andre ønsker å hjelpe.

Hva skjer?

Her er vår kalender

Dato Kl. Tittel Sted
Tir 19.01 12:30 Avlyst Vaffeltirsdag Ila Frivilligsentral, Ilevollen 15
Ons 20.01 10:30 Sterk & Stødig Ila. Obs nytt tidspunkt! (AVLYST) Ilevollen 15
Tir 26.01 12:30 Avlyst Vaffeltirsdag Ila Frivilligsentral, Ilevollen 15
Ons 27.01 10:30 Sterk & Stødig Ila. Obs nytt tidspunkt! (AVLYST) Ilevollen 15
Tir 02.02 12:30 Avlyst Vaffeltirsdag Ila Frivilligsentral, Ilevollen 15
2021 © Ila frivilligsentral AS