Om Ila frivilligsentral

Ila Frivilligsentral har som oppgave å bidra til et aktivt og trivelig nærmiljø for flest mulig.

Samarbeidsavtale med kommunen

OM ILA FRIVILLIGSENTRAL

Som en av flere sentraler i Trondheim håper vi å kunne tilby frivillige aktiviteter som fenger, og ikke minst dekker behov i nærmiljøet. Alle og enhver er velkommen til å ta kontakt for stort og smått. Frivilligsentralen skal fungere som en møteplass og brobygger mellom mennesker, frivillige, organisasjoner og det offentlige. Formålet med Frivilligsentralen er å legge til rette for økt frivillig engasjement og innsats i nærmiljøet. 

Frivilligsentralen er lokalt forankret i Ila, men også Trolla inngår i det som vi har definert som vårt nærområde. Frivilligsentralen utvikles i takt med menneskene som bidrar og nærmiljøets behov,. Vi er derfor åpen for alle som har lyst til å delta innen frivillig virksomhet. Frivilligsentralenes slagord "Møte mellom mennesker" gjenspeiles i vår visjon.

Ila Frivilligsentral er eid av Stiftelsen Kirkens Bymisjon 

https://kirkensbymisjon.no

VÅRE MÅLGRUPPER

TRONDHEIMS FRIVILLIGSENTRALER

Ila Frivilligsentral utgjør en av Trondheims 14 frivilligsentraler. Ingen av byens frivilligsentraler er eid av kommunen, men har eiere med lokal tilknytning. Frivilligsentralene og kommunen har samarbeidsavtale hvor frivilligsentralene får årlige tilskudd til drift fra stat og kommunen.

https://www.trondheim.kommune.no/aktuelt/nyhetssaker/2023/samarbeidsavtale-med-frivillighetens/

NORGES FRIVILLIGSENTRALER

Ila Frivilligsentral inngår i interesseorganisasjonen Norges Frivilligsentraler. Landsstyret i Norges Frivilligsentraler har vedtatt veiledende retningslinjer for drift av Frivilligsentraler. 

Det er i dag 515 frivilligsentraler i drift i Norge fordelt på 331 kommuner.




2024 © Ila frivilligsentral AS