Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Du som vil bruke din fritid til å hjelpe andre. Du som har blitt pensjonist og synes dagene blir litt lange. Du som er ung og vil øke din livserfaring gjennom kontakt med andre mennesker. Du som er arbeidssøker og ønsker å gjøre noe positivt i en vanskelig jobbsøkingstid. Du som ønsker å være et medmenneske. Hva forventes av deg? Hvor mye tid du vil bruke og hva du ønsker å bidra med bestemmer du selv. Du inngår ingen langsiktig avtale – synes du dette er givende, fortsetter du. Vil du melde deg som frivillig, eller kanskje du vil vite litt mer? Kontakt oss uansett! Kom gjerne inn til en uforpliktende samtale.

Høsten 2023 fikk Ila frivilligsentral nye eiere og er nå en av tiltakene under Kirkens Bymisjon Trøndelag.

I den anledning må alle frivillige hos oss registrere seg i bymisjonens frivilligregister. Dette på grunn av forsikringer, taushetserklæringer og retningslinjer for frivillige.

Følg denne linken for å registrere deg som frivillig hos oss: https://kirkensbymisjon1.mobilise.no/www2/Forms/ClerkForm/Clerk.aspx?arr=9085667&lang=NO

(Når du har fylt ut personalia og klikker på neste, velger du Ila frivilligsentral på prioritet 1.)

Når informasjon er utfylt blir dette behandlet og godkjent og du får en ny melding hvor du vil få tilgang til Kirkens Bymisjon/mobilise `mine sider` der du finner relevant informasjon til deg som er frivillig. 

På frivilligsentralen driver vi med et bredt spekter av aktiviteter. Aktivitetene avhenger i stor grad av frivilliges tilstedeværelse og hjelp.  Det er viktig for oss at du trives med det du gjør som frivillig - uansett interesser.


Send


2024 © Ila frivilligsentral AS