Leie av sal

Ønsker du å leie sal i Ilen Menighetshus. Ta kontakt for info!


Ønsker du å leie Ilen menighets sal til konfirmasjon, barnedåp, bursdag, foredrag eller en annen anledning? Vi har prosjektor, høytaleranlegg og mikrofon. Det er også kor scene i salen.

 Ta kontakt med Annette på tlf: 466 52520 eller mail til post@ila.frivilligsentral.no

Leiepriser hverdager enkeltutleie fra kr. 1300,- ( man-tor)

Faste leietakere kr 800,-  pr. gang. ( regelmessig leie på hverdager, )

 Ta kontakt for pris på helg! 

Salen er på 168 kvm og kan ta 100 personer. 

1.   Leien inkluderer kjøkken med fullt dekketøy, kaffetraktere, tekokere, kjøleskap og muligheter for å varme
     opp mat. Kjøkkenet skal ikke brukes til tilbereding av mat fra bunnen av.

2.     Framleie er ikke tillatt.

 3.    Alkohol er ikke tillatt utendørs, det vil si, utenfor lokalene.

 4.  Røyking er kun tillatt utendørs. Oppsatte askebeger skal benyttes.

 5.   Nb! Ved leie fredag og lørdag kveld må musikk og høyrøstet aktivitet være avsluttet til midnatt og lokalet må være forlatt til 01.30. Dette pga. tettbygd boligområde. Alkoholservering er tillatt så lenge det er et privat, lukket arrangement. Ved offentlige arrangement med salg av alkohol må leietaker selv søke om skjenkebevilling.

 6.  Evt. skader av inventar eller bygning som oppstår under leieforholdet, erstattes/dekkes av leietakeren.

  7. Lokalet skal rengjøres av leietaker.  Vaskeutstyr finnes i bøttekott i enden av gangen i første etasje. Husk  at også inngangspartiet utendørs skal ryddes. Lokalet skal være rengjort innen kl. 12.00 neste dag, eller etter egen avtale. (Ved helgeleie) Etter avtale kl:_____________Lokalet skal være rengjort og ryddet  innen dere forlater lokalet ved leie på hverdager. Storsalen er mye i bruk, regn derfor alltid med at det er noen som skal bruke lokalet rett etter deg.

8. Leietaker står selv ansvarlig for utstyr som medbringes. 

9. Leietaker har ansvar for at lokalet forlates i samme tilstand som da det ble tatt i bruk. Leietakere er selv ansvarlig for å vaske/rydde og sette på plass bord og stoler etter seg.

10. Leietaker er personlig ansvarlig for nøkkel som blir utlevert. Den skal leveres tilbake etter avtale når leieforholdet opphører. Dersom nøkkelen ikke blir tilbakelevert vil du bli fakturert et gebyr på kr 500,-

11. Brannansvarlig under arrangementet er leietaker.

Nøkkel til lokalet må hentes ut etter avtale med utleier i løpet av uken før leieforhold i kontortid mandag-torsdag mellom 09.00-15.00. Faktura for leie blir sendt på mail. 

Lokalet leies ikke ut til Studentfester!

Er vårt lokale opptatt finner dere link til andre utleielokaler i Trondheim her: https://sites.google.com/trondheim.kommune.no/lokaler-i-trondheim

2024 © Ila frivilligsentral AS