Matutdeling

Trenger du, eller kjenner du noen som trenger litt ekstra til matbudsjettet? Vi tilbyr matutdeling en gang i måneden.

Ila frivilligsentral og Ilen menighet samarbeider om matutdeling en gang i måneden til beboere i Ila/Trolla og omegn. Dette er en ekstra håndsrekning til de som av ulike grunner har fått en krevende hverdag. Maten er overskuddsmat som vi henter på Matsentralen. Dette er mat som ellers ville blitt kastet, og som nå kan komme noen til gode. På denne måten er vi med på å gi mat, mennesker og miljø en ny sjanse.

Dersom du ønsker å bli med på ordningen, kan du ta kontakt med diakon Martha Garborg Bergslid eller Annette Taraldsen. Før førstegangs oppmøte fyller man ut et søknadsskjema og blir registrert etter en liten samtale. Vi ber ikke om noen form for dokumentasjon på hvorfor du søker hjelp til mat, og vi har taushetsplikt. Som hovedregel ønsker vi at maten hentes på Ilen menighetshus, Ilevollen 15. Om du har vanskeligheter med å hente maten, prøver vi å finne en løsning.

Ta kontakt med diakon Martha Garborg Bergslid Tlf. 48293728, e-post: mb943@kirken.no

 eller Annette Taraldsen, Ila Frivilligsentral Tlf: 466 52520 post@ila.frivilligsentral.no 

for nærmere info og registrering. 

Les mer om Matsentralen

Datoer for utlevering vår 2021: 26 feb, 19 mars, 23 April, 21 mai, 18 juni.

Utlevering av matvarer er mellom kl. 13.00-14.30 på oppsatte dager.


Foto: Matsentralen

Flere nyheter

Sommeraktiviteter for barn og unge med Ila frivilligsentral uke 25-32

Velkommen til aktiviteter med Ila frivilligsentral i samarbeid med Trondheim Kommune `Sommer i Trondheim 2021`. Vi vil ha ulike aktiviteter for barn og unge fra uke 25-32 som f.eks bowling, klatring, fotball, volleyball, skogstur, brettspill, dans m.m. Vi legger opp dagene litt etter været og vil være alderstilpasset. Vi oppdaterer etterhvert som vi får aktivitetene på plass så følg med om det er en eller flere ting som du har lyst å bli med på. Alle aktivitetene er gratis, og billetter kan hentes ut gjennom hoopla.no. Det vil være 4 aktivitetsverter 15-17 år og 1 voksen med alle dager.

SOMMERJOBB FOR DEG SOM ER 15-17 ÅR!

Ila frivilligsentral med støtte fra Trondheim Kommune søker 8 ungdommer som kan bli med og skape sommeraktiviteter for barn og unge sommeren 2021 i ukene 25-32.

Vaffeltirsdag

ZUMBA ILA FRIVILLIGSENTRAL

Zumba`n er endelig igang igjen:) Vi har Max 10 plasser og førstemann til mølla med påmelding på sms 46652520. Zumba passer for alle som liker å danse/bevege seg til fengende rytmer. Ta på joggesko og lette bevegelige klær. Drikkeflaske er lurt da vi skal bli god og svett mens vi har det gøy:) Vi følger FHIs smittevernregler og holder minimum 1 meter avstand. Velkommen:) Gratis

Strikketreff

Vi har garn og pinner men ta gjerne med deg ditt eget strikketøy hvis du ønsker. Du er selvfølgelig velkommen uten strikketøy også. Vi serverer kaffe med noe attåt. Vi følger myndighetenes råd om smittevern! Maks 10 deltagere.

2021 © Ila frivilligsentral AS