Matutdeling 2024

Trenger du, eller kjenner du noen som trenger litt ekstra til matbudsjettet? Vi tilbyr matutdeling en gang i måneden. Datoer Vår 2024 er : 19 januar, 9 februar, 8 mars, 12 april og 24 mai og 21 juni

Ila frivilligsentral og Ilen menighet samarbeider om matutdeling en gang i måneden. Dette er en ekstra håndsrekning til de som av ulike grunner har fått en krevende hverdag. Maten er overskuddsmat som vi henter på Matsentralen. Dette er mat som ellers ville blitt kastet, og som nå kan komme noen til gode. På denne måten er vi med på å gi mat, mennesker og miljø en ny sanse.

Dersom du ønsker å bli med på ordningen, kan du ta kontakt med Ila frivilligsentral. Før førstegangs oppmøte fyller man ut et søknadsskjema og blir registrert etter en liten samtale. Vi ber ikke om noen form for dokumentasjon på hvorfor du søker hjelp til mat, og vi har taushetsplikt. Som hovedregel ønsker vi at maten hentes på Ilen menighetshus, Ilevollen 15. Om du har vanskeligheter med å hente maten, prøver vi å finne en løsning.

Ta kontakt med Annette for nærmere info og registrering. 

Tlf. 46652520 e-post: 

post@ila.frivilligsentral.no

Les mer om Matsentralen

Foto:Matsentralen

2024 © Ila frivilligsentral AS